Neosport - Sportfelszerelés nagykereskedelem
+36 94/367 362
Részletes keresés

Hírek

Eszközbeszerzés megvalósítása a Vasi Energie Kft-nél
2021. szeptember 15.

Eszközbeszerzés megvalósítása a Vasi Energie Kft-nél

FELTÉTELESEN VISSZATÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁS ÖSSZEGE
17,29 MILLIÓ FORINT
A PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA: GINOP-1.2.8-20-2020-01135

 

2021.| 09. | 15.

 

Sajtóközlemény


Eszközbeszerzés megvalósítása a Vasi Energie Kft.-nél

 

Európai Uniós forrás segítségével eszközbeszerzésre került sor a Vasi Energie Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. körmendi székhelyén, a GINOP-1.2.8-20-2020-01135 pályázat keretén belül. A Mikro-, kis és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása című pályázati kiírására benyújtott projekt 17,29 millió Forint támogatásban részesült.

2010-től foglalkozunk sportfelszerelés nagykereskedelemmel. Az évek alatt egyéni vállalkozásból, családi-, majd kisvállalattá nőtte ki magát cégünk. Tevékenységünkhöz a SPORT36 fantázia nevet választottuk, összefoglalva abban minden sportolási lehetőséget, tevékenységet. Így cégünk komplett megoldásokat kínál minden csapat-, és egyéni sportágban. Közel 80 beszállítóval rendelkezünk és több ezer elégedett vásárlóval. Vállalkozásunkat egy kisváros szélén építettük fel, ami munkahelyet teremtett az embereknek. Cégünk legfőbb ismérvei, hogy nagy figyelmet szentelünk a partnereink gyors és pontos kiszolgálására és hogy az árérték arány mindig megfelelő legyen. Beszállítóinkat mindig pontos elszámolásokkal dolgozunk. Cégünk szinte mindent önerőből épített. Célunk volt és még ma is az, hogy bővülő partnereink révén, lehetőség legyen a folyamatos létszám növelésére, így a kezdeti 1 főből, mára már egy 15 fős remek csapatot tudhatunk a hátunk mögött .Folyamatos fejlődésünknek köszönhetően, termék kínálatunkkal és szolgáltatásainkkal, széleskörűen ki tudjuk szolgálni sportegyesületeken és sportolókon kívül az önkormányzatokat, iskolákat és óvodákat is. Növekedéssel együtt, úgy gondoltuk felelősségünk az is, hogy karitatív rendezvényeket és tevékenységeket támogassunk. Mindezekhez mérten arányosan, nagy figyelmet fordítunk és segítséget nyújtunk utánpótlás neveléseknek, hátrányos helyzetű csapatoknak, családoknak, és kiemelt figyelmet fordítunk parasportolók és egyesületeik támogatására és megsegítésére.

 

 

A kedvezményezett neve: VASI ENERGIE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A projekt címe: Eszközbeszerzés megvalósítása a Vasi Energie Kft-nél

Megvalósítás helyszíne: 9900 Körmend, Berki utca 36.

A beruházás megvalósításának ideje: 2020.12.03-2021.09.15.

Beruházás összköltsége: 24.706.387 Ft.

Elnyert, szerződött támogatás összege: 17.294.471 Ft.

Támogatás mértéke: 70 %

 

Beruházás rövid bemutatása:

 

A projekt keretében az alábbi eszközök beszerzése valósult meg kapacitásbővítés és profilbővítés céljából:

 

-HAFTEX hímzőgép

Az eszköz segítségével akár pólokra, mezekre, pulóverekre, sapkákra tudunk hímezni. Kisebb széria hímzéséhez professzionális.

 

-Epson SureColor SC-F9400H szublimációs nyomtató

Önállóan tudunk segítségével egyedi textiltermékeket gyártani.

 

-Monti Antonio MOD.180T hengerhőprés

Önállóan tudunk segítségével egyedi textiltermékeket gyártani.

 

-LS100 Energy Lézesgravírozógép 25W STD

Segítségével ajándéktárgyak, reklámtáblák, fényképek, üvegek, boros dobozok, gumibélyegzők, ajtó névtáblák dekoráció, makett- és intazakészítésre lett alkalmas vállalkozásunk.

 

-PolyPrint TexJet Echo2 With SK

Professzionális minőségben tudunk az eszközzel digitális nyomatokat készíteni ruhára, igen alacsony festék és karbantartási költségek mellett. A pólónyomtatásunk egyszerűvé, gyorssá és hatékonnyá vált ezen eszköz segítségével. A nyomtató segítségével akár 60 db világos, vagy 40 db sötét pólót is tudunk feliratozni.

 

-PolyPrint Pretreater Pro

A ployprint TextJet Echo 2 előkészítő gépe

 

A jelenleg beszerzett eszközök lehetőséget adnak arra, hogy szurkolói sálak, egyedi mezek gyártását is tudjuk végezni.

Az értékesítési csatornáinkat nagyon sok ügyfelünk követi, kedveli, azonban a beszerzett eszközök lehetővé teszik, hogy még több potenciális vásárlóhoz eljuthassunk.

A megvalósított projekt biztosítani tudja, hogy a jövőben a meglévő dolgozóink továbbra is biztos munkahellyel rendelkezzenek.

 

Összességében tehát elmondható, hogy a projekt a vállalkozás életére pozitív hatással bírt.

 

 

További információ kérhető:

 

NÉV: Szőke Zsófia

TELEFONSZÁM: +36 30 / 427 0829

E-MAIL CÍM: zsofi@neosport.hu

Kiemelt partnereink