Neosport - Sportfelszerelés nagykereskedelem
+36 94/367 362
Részletes keresés

Információ

A Termékek ára és technikai leírása

A webáruházunkban a kiskereskedelmi árakat tüntetjük fel. Áraink a készlet erejéig érvényesek, és az árváltozás jogát előzetes bejelentés nélkül is fennartjuk. Az esetleges árakat, technikai adatokat érintő elírásokért felelősséget nem vállalunk.

Amennyiben minden gondosságunk ellenére hibás ár kerül a webáruház felületére, különös tekintettel a nyílvánvaló téves, pl.: a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, akkor nem vagyunk kötelesek a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánljuk a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében a vásárló elállhat vásárlási szándékától.

A tévedés, árváltozás és elírás jogát előzetes tájékoztatás nélkül fenntartjuk!

 

Mérethiba miatti reklamáció

Cégünk minden egyesület, illetve csapat részére méretpróbára mintasort biztosít! Nagyobb mennyiségű, méretpróba nélküli vásárlás után méretre vonatkozóan reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Egyéni vásárlók részére mintasort csak utánvéttel, vagy előre utalással biztosítunk. Ha a termék nem megfelelő azt a vevő a saját terhére visszaküldheti eredeti csomagolásában új állapotában és azt cseréljük.

A méretpróbára biztosított minták kiadása partnereink részére, maximum 14 napig. A kiküldött mintatermékeket a termék csomagjába visszacsomagolva kérjük visszaküldeni. Ha a minták nem kerülnek visszaküldésre ez idő alatt, akkor a 15. napon listaáron számlázásra kerülnek 48 órás fizetési határidővel. A nem visszaküldött és kiszámlázott termékek behajtása ezután jogi útra terelődik!

 

Szállítási díjaink súlyhatáronként!

Cégünk az MPL és DPD futárszolgálattal küldi a megrendelt csomagokat, melynek díjai a következőképp alakulnak:

  •  MPL | br. 1.700 Ft/csomag
  •  DPD | br. 2.100 Ft/csomag

Utánvét díja: 300 Ft

Austriába is szállítunk!

  •  0,1 - 8kg | br. 3.990 Ft/csomag
  •  8,1 - 30kg | br. 5.990 Ft/csomag

26.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES!

Kivétel az "egyedi", terjedelmes, nagyméretű termékek (pl: focikapu vagy az olyan termékek, melyek szállítását a futárcégek is egyedi felárral vállalnak).

Cégünk nagymennyiségű illetve nehezebb, nem szabványméretű rendelés esetén felajánlja partner szállítmányozóinkkal, gyűjtőfuvarban történő szállítás lehetőségét, ami egyedi árajánlat alapján történik! 

Kiemelt partnereink