Neosport - Sportfelszerelés nagykereskedelem
+36 94/367 362
Részletes keresés

Rólunk

Legyen a Partnerünk! Ne menjen máshová, mi már összegyűjtöttük!

 

Több, mint 16 év alatt szerzett tapasztalatokkal a piacon az egyik legnagyobb sportfelszerelés és sporteszköz kis- és nagykereskedelmévé nőttük ki magunkat. 

Több, mint 5 éve aktív résztvevői vagyunk pályaépítési, csarnoképítési, világítás, kivitelezési projekteknek.

Büszkék vagyunk Partnereinkre, akik minket választottak!

 

Főbb ismérveink, hogy beszállítók sokasága közül választjuk ki a megfelelőeket, megspórolva vásárlóinknak a felesleges köröket.

Konkurens cégek termékeit, kínálatait folyamatosan szem előtt tartjuk, hogy valóban a legjobbat nyújthassuk. 

Erről már 20 fős Csapatunk gondoskodik a hét minden munkanapján.

Nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos fejlődésre, képezzük magunkat. Figyelemre méltó dekorációs műhelyünk, ahol egyesületeknek, cégeknek, önkormányzatoknak, iskoláknak, óvodáknak nem utolsó sorban egyéni vásárlóinknak széles választékkal helyben is gyártjuk a termékeket. 

Kínálatunkban eddig is szereplő munkaruházati részt is bővítettük, így ezek is megtalálhatóak nálunk több minőségi gyártótól megbízható áron, illetve a munkavédelmi cipők, 1-2 fős kisvállalkozásoktól egészen a multi cégekig szállítunk. 

Az elképzeléstől a megvalósításig végig kísérjük legtöbb projektünket, az igényeknek megfelelően.

Évekre visszamenően könnyedén segítünk azoknak, akik elakadtak, segítünk az újdonságok terén a legjobbat választani a jövőre figyelve!

 

Kínálatunkból:

 • komplett felszerelések, minden csapat és egyéni sportágban, közvetlenül a gyártótól JOMA, ZEUS, ERIMA egyéni- és csapatsport márkák
 • edzéseszközök, sporteszközök a legkomplexebbek is, közvetlenül a gyártótól VIVISPORT Európa legnagyobb sporteszköz gyártója és még sok más európai gyártó
 • öltöző berendezések, padok, szekrények
 • eredményjelzők, hangosítás
 • öntöző berendezések, pályakarbantartás, felújítás
 • edzés kellékek, pályafestők
 • orvosi eszközök, krémek, vitaminok - közvetlen a gyártótól magas minőségben
 • ajándéktárgyak, zászlók, hirdetőtáblák, molinók készítése helyben
 • teljeskörű projekt ügyintézés

 

Ha valamelyik szolgáltatásunkat nem találja honlapunkon, kérem mindenképpen érdeklődjön!

Hosszútávú együttműködés esetén jelentős kedvezményt biztosítunk partner/reklám csapatainknak! Kérem érdeklődjön irodánkban a részletekért.

Tiszteljen meg minket is ajánlatkérésével mondja el mire gondol, NEOsport, segít!ZEUS

A ZEUS Italia1999-ben kezdte nagy kalandját a sport világában.

A márkát egy csoport ambiciózus, nagyra törő, céltudatos fiatal vállalkozó hozta létre. Céljuk egy olyan márka létrehozása ami minőségben, tervezésben versenyképes az ismert sportszermárkákkal, szállítás gyorsaságában, raktárkészletben, minőségben, pedig felülmúlja azokat.

Fő elv a legjobb ár és minőség arányú termékek gyártása volt! Erre a célra, a ZEUS az egyesületekre összpontosítva szolgáltatási és ügyfélszolgálati rendszere révén az igények felmérésével kezdte, hozzájuk igazítva a designet és a gyártást. Ezt a munkát egy motivált, fiatal csapat segítette.

A ZEUS az évek során a projekt tevékenységét négy irányban: a kínálat bővítése, a piac (kereskedelmi hálózat bővítése), a termékfejlesztés és a hatékonyabb működés, bővítette. A stratégia, a piaci igények, minőség, vásárlók elképzeléseinek találkozását.

Cégünk 2013. január óta hivatalos forgalmazója.

Az elmúlt időszakban a NEOsport a legnagyobb partnerükké vált!

Letölthető katalógusunk: https://neosport.hu/letoltesek/Zeus_Katalogus.pdf
Oldaluk: https://zeusport.it/


JOMA

1965-ben alapított spanyol családi márka vezető sportszergyártó Spanyolországban és egyike a legjobb márkának világszinten, a 2024-es olimpiai játékok fő támogatója.

Joma folyamatosan növekszik a sportpiacon, mára megtalálható 120 különböző országban.

Üzleti modellje a tervezés, a technológiai innováció és a tesztelés iránti elkötelezettségre összpontosít, hogy ügyfeleik a legjobb minőségű termékeket kapja a legjobb áron.

A cég a színek és anyagok alapos tanulmányozását végzi, hogy beépítse a legújabb technológiákat, amelyek lehetővé teszik a Joma Sport számára, hogy vezető szerepet töltsön be a szektorban. A fentiek, valamint a sport és divat piac legújabb tendenciái az oka annak, hogy a JOMA az elmúlt években magas szintű teljesítményt ért el, lehetővé téve számára, hogy a világ 10 legjobb sportmárkája közé kerüljön. Termékkínálatában erőteljesen képviseli magát mindenféle cipő, mint pl. a sportcipő, futballcipő, padelcipő, munkacipő.

Letölthető katalógusunk: https://neosport.hu/letoltesek/Joma_catalogue_2023.pdf
Oldaluk: https://joma-sport.com


ERIMA

Az ERIMA sportruházati márka a legrégebbi sportszermárka Németországban.

Több mint 120 évnyi tapasztalattal  1900-ban alapított sportruházati cég központja Baden-Württemberg fővárosának, Stuttgartnak közelében, Pfullingenben található. Sportfelszerelései és sporteszközei jelenleg a világon bárhol megtalálhatóak, illetve beszerezhetőek.

Termékeiket leginkább a látványsportágak (futball, kosárlabda, kézilabda, röplabda) csapatai alkalmazzák sportversenyeken, de ezek mellett nagyon gyakori a termékeik használata a hétköznapokban is. Ez annak köszönhető, hogy prémium minőségben készítik, illetve minden visszajelzést figyelembe vesznek a vásárlók részéről, annak érdekében, hogy tudják tartani a termékeik színvonalát. Éppen ezért is találó nagyon a cég mottója, ami nem más mint ,,get together and win”, ”együtt a győzelemért”.

Csúcskategóriás termékeik között megtalálhatóak pólók, melegítők, táskák, labdák, zoknik illetve további sportfelszerelések.

Letölthető katalógusunk: https://neosport.hu/letoltesek/ERIMA_2023.pdf
Oldaluk: https://erima.de


MIZUNO

A MIZUNO Brothers Ltd.-t két testvér, Ritachi és Rizo Mizuno alapította Japánban Oszaka városában 1906-ban.

Azóta is azon a kijelölt úton járnak, hogy a felszereléseiket az abszolút tökéletességig fejlesszék. A tökéletességről alkotott elképzelésük soha nem változott és ez a tökéletesség a Mizuno márka fő motorja.

A különbség egy jó és egy tökéletes termék között az apró részletekben rejlik. Az utóbbi az oka annak, hogy a Mizuno termékei funkcionalitásuk és kényelmük szempontjából kimagaslóak. A Mizuno amellett, hogy kiváló sportfelszereléseket gyárt minden elképzelhető sporttevékenységhez, emellett elkötelezetten támogatja a sportos életmódot népszerűsítő kezdeményezéseket is.

A Mizuno "Power to Perform" szlogenje tökéletesen tükrözi, hogy mennyi munka rejtőzik a termékfejlesztések mögött. Céljuk, lehetővé tenni a sportolók számára, hogy kibontakoztathassák az egyéni teljesítményükben rejlő maximális potenciált, melyet a termékek fáradhatatlan, soha véget nem érő tesztelésével és a profi sportolókkal történő konzultációval biztosítják.

A széles termékkínálatukban a legmagasabb minőségű sportcipők szerepelnek. Futócipőik az egyedülálló Wave technológiával készülnek, melyeket úgy terveztek, hogy az egyéni igények előmozdításával fokozzák a teljesítményt, cipők beltéri sportokhoz illetve stílusos és funkcionális cipők tiniknek, futballhoz, rögbihez, golfhoz és sok más sportághoz.

Ez mind Mizuno.

Letölthető katalógusunk: https://neosport.hu/letoltesek/MIZUNO_AW22_Performance_Catalogue.pdf
Oldaluk: https://emea.mizuno.com/eu/en/home/


NEOartline

Egyedi termékek a NEOsport-tól

Különösen a futball, kosárlabda, kézilabda, röplabda mezekre és még sok mindenre specializálódtunk. Minőségi anyagaink minden sportágra használhatóak, megrendelőink között megtalálhatóak motocrossosok, atlétika és kerékpár klubbok is.

A szublimációs technológiának köszönhetően a képzelet határtalanul szárnyalhat. Minden szín megvalósítható. Választhatóak meglévő designokból vagy egyedi elképzelést valósítunk meg közösen. Ebben segítenek a profi grafikusaink ingyenesen!

Már 5 db-tól gyártunk egyedi mezeket, ami azt jelenti hogy kisebb egyesületek, hobby társulatok is kihasználhatják ajánlatunkat.

 

Miért válaszd az egyedi gyártást:

 • hosszú évek tapasztalatával rendelkezünk
 • mindent kényelmesen otthonról megrendelhetsz
 • a tanácsadás, tervezés, grafika ingyenes
 • az ár fix! (minden csapatlógó, szponzorlógó, felirat, számozás a mez árában benne foglaltatik)
 • a mezek modern technológiával legjobb minőségben készülnek
 • garantáljuk a szállítási határidő a látványterv elfogadásától számított max. 4 hét

VIVISPORT

VIVISPORT az egyik legnagyobb olaszországi sporteszköz és kiegészítő gyártó cég Európában!

Kínálatukban megtalálható minden, ami a labdarúgáshoz és futsalhoz, röplabdához, kosárlabdához, valamint kézilabda sportágakhoz szükséges eszköz. Ezeken felül, kispadok, lelátók, illetve a sportpályák, tornatermek, sportcsarnokok és öltözők berendezéseit.

Berendezések, professzionális eszközök: labdarúgáshoz, röplabdához, kosárlabdához, rögbihez, strandröplabdához, strandfutballhoz. A termékek a legmagasabb követelményeknek és az európai szabványoknak is tökéletesen megfelelnek.

Célunk minél több csapatot, egyesületet stb... professzionális minőségű felszerelésekkel, valamint eszközökkel a kihelyezett körmendi raktárunkból kiszolgálni, ami minden igényt a legmagasabb szinten kielégít.

Cégünk 2017 óta hivatalos és kizárólagos forgalmazója a Vivisportnak.

Referenciáink: Szombathelyi Haladás stadion kapui, edzőpályák kapui, kispadjai, védőhálói, eredményjelzői. Újpest FC stadion egyedileg gyártott kispadjai, edző pályák kispadjai. Budapest Honvéd edzőcentrum, edzőpályák kapui, kispadjai, védőhálói, eredményjelzői. Répcelaki sportcsarnok komplett berendezései, edzőterem, küzdőtér, hálók, eredményjelzők stb.

Letölthető katalógusunk: https://neosport.hu/letoltesek/Catalogo_Vivisport_21-22.pdf
Oldaluk: https://vivisport.it/eng

Kiemelt partnereink