Neosport - Sportfelszerelés nagykereskedelem
+36 94/367 362
Részletes keresés

Rólunk

Legyen a Partnerünk!

 
Ne menjen máshová, mi már összegyűjtöttük!
 
Több, mint 15 év alatt szerzett tapasztalatokkal a piacon az egyik legnagyobb sportfelszerelés és sporteszköz kis- és nagykereskedelmévé nőttük ki magunkat. 
Több, mint 5 éve aktív résztvevői vagyunk pályaépítési, csarnoképítési, világítás, kivitelezési projekteknek.
Büszkék vagyunk Partnereinkre, akik minket választottak!
Rengeteg kisebb osztályú csapatunk mellett megemlítésre méltó, hogy a Magyar Röplabda Szövetség és több elsőosztályú csapat is mellettünk döntött.
Ebben sok év munkája van!
 
Főbb ismérveink, hogy beszállítók sokasága közül választjuk ki a megfelelőeket, megspórolva vásárlóinknak a felesleges köröket.
Konkurens cégek termékeit, kínálatait folyamatosan szem előtt tartjuk, hogy valóban a legjobbat nyújthassuk. 
Erről már 20 fős Csapatunk gondoskodik a hét minden munkanapján. 
Nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos fejlődésre, képezzük magunkat. Figyelemre méltó dekorációs műhelyünk, ahol egyesületeknek, cégeknek, önkormányzatoknak, iskoláknak, óvodáknak nem utolsó sorban egyéni vásárlóinknak széles választékkal helyben is gyártjuk a termékeket. 
Kínálatunkban eddig is szereplő munkaruházati részt is bővítettük, így ezek is megtalálhatóak nálunk több minőségi gyártótól megbízható áron, illetve a munkavédelmi cipők, melyek szállítására többszáz fős cég referenciánk van. 
Az elképzeléstől a megvalósításig végig kísérjük legtöbb projektünket, az igényeknek megfelelően.
Évekre visszamenően könnyedén segítünk azoknak, akik elakadtak, segítünk az újdonságok terén a legjobbat választani a jövőre figyelve!
 
 
Kínálatunkból:
 
  • komplett felszerelések, minden csapat és egyéni sportágban
  • edzéseszközök, sporteszközök a legkomplexebbek is
  • öltöző berendezések, padok, szekrények
  • eredményjelzők, hangosítás
  • öntöző berendezések, pályakarbantartás, felújítás
  • edzés kellékek, pályafestők
  • orvosi eszközök, krémek, vitaminok - közvetlen a gyártótól magas minőségben!
  • ajándéktárgyak, zászlók, hirdetőtáblák, molinók készítése
  • teljeskörű projekt ügyintézés
 
 
Ha valamelyik szolgáltatásunkat nem találja honlapunkon, kérem mindenképpen érdeklődjön! Minden héten új termékek kerülnek fel webshopunkba, érdemes követni ezeket és a kiemelt akcióinkat!
Legfőbb márkaképviseletünk Magyarországon és a környező országokban a ZEUSPORT Italia sportszermárka, a ZEUS kihelyezett körmendi raktárából minden magyarországi ZEUS forgalmazó és partner ráadásul már egyéni vásárló is gyors és pontos szállítással juthat hozzá megrendelt termékeinkhez. 
 
Hosszútávú együttműködés esetén jelentős kedvezményt biztosítunk partner/reklám csapatainknak! Kérem érdeklődjön irodánkban a részletekért.
Tiszteljen meg minket is ajánlatkérésével mondja el mire gondol, Neosport, segít!
 
 
 

ZEUS Italia Közép-Európai Értékesítési központ

A ZEUS Italia1999-ben kezdte nagy kalandját a sport világában.

A márkát egy csoport ambiciózus, nagyra törő, céltudatos fiatal vállalkozó hozta létre. Céljuk egy olyan márka létrehozása ami minőségben, tervezésben versenyképes az ismert sportszermárkákkal, szállítás gyorsaságában, raktárkészletben, minőségben, pedig felülmúlja azokat.

Fő elv a legjobb ár/minőség arányú termékek gyártása volt! Erre a célra, a ZEUS Italia a vásárlók nagyközönségére, egyesületekre összpontosítva szolgáltatási és ügyfélszolgálati rendszere révén az igények felmérésével kezdte, hozzájuk igazítva a desinget és a gyártást. Ezt a munkát egy motivált, fiatal csapat segítette.

A ZEUS Italia az évek során a projekt tevékenységét négy irányban: a kínálat bővítése, a piac (kereskedelmi hálózat bővítése), a termékfejlesztés és a hatékonyabb működés, bővítette. A stratégia, a piaci igények, minőség, vásárlók elképzeléseinek találkozását.

SPORT36-ZEUS Italia kihelyezett iroda/központ: A ZEUS Italia 2013. januárjában vette fel a kapcsolatot a SPORT36-tal. Célunk a megfelelő partner megkeresése volt a Közép-Európai régióban, aki az általunk célként kitűzött feltételeknek megfelel. Saját irodával, raktározási lehetőséggel, földrajzilag a legjobb helyen lévő telephellyel rendelkezik. A vásárlók/csapatok elvárásainak megfelelő gyorsasággal, minőségben szolgálja ki partnereit.

2021. októberétől a SPORT36 új neve: NeoSport 

Az elmúlt időszakban a NeoSport a legnagyobb partnerünké vált!

Letölthető katalógusunk: http://www.zeusport.it/files/Zeus_2015_completo.pdf
Oldalunk: http://www.zeusport.it/news.html

ZEUS Italia csapata 


VIVISPORT

VIVISPORT a legnagyobb olaszországi sporteszköz és kiegészítő gyártó cég!

Kínálatukban megtalálható minden, ami a labdarúgáshoz és futsalhoz, röplabdához, kosárlabdához, valamint kézilabda sportágakhoz szükséges eszköz. Ezeken felül, kispadok, lelátók, illetve a sportpályák, tornatermek, sportcsarnokok és öltözők berendezéseit.

Berendezések, professzionális eszközök: labdarúgáshoz, röplabdához, kosárlabdához, rögbihez, strandröplabdához, strandfutballhoz. A termékek a legmagasabb követelményeknek és az európai szabványoknak is tökéletesen megfelelnek. A SPORT36 (előtte FOCI-net) 2017 óta partnere a VIVISPORTNAK!

Célunk minél több csapatot, egyesületet stb... professzionális minőségű felszerelésekkel, valamint eszközökkel a kihelyezett körmendi raktárunkból kiszolgálni, ami minden igényt a legmagasabb szinten kielégít.

Referenciáink: Szombathelyi Haladás stadion kapui, edzőpályák kapui, kispadjai, védőhálói, eredményjelzői. Újpest FC stadion egyedileg gyártott kispadjai, edző pályák kispadjai. Budapest Honvéd edzőcentrum, edzőpályák kapui, kispadjai, védőhálói, eredményjelzői. Répcelaki sportcsarnok komplett berendezései, edzőterem, küzdőtér, hálók, eredményjelzők stb...

Kiemelt partnereink